Radončić: Imamo kvalitet, možemo da igramo i sa Grčkom

fiba

Košarkaši Crne Gore nastavljaju sa pripremama za istorijski nastup na Svjetskom prvenstvu u Kini. Nakon sedam dana rada u Podgorici, pripreme su intezivirane u Kolašinu, gdje će se od sjutra saigračima priključiti i prva zvijezda tima, Nikola Vučević.

“Atmosfera u Kolašinu je odlična. Radimo dosta dobro, kako kondiciju tako i košarku i veoma smo zadovoljni”, kaže Dino Radončić.

Kada su ambicije u Kini u pitanju, as Murcie je oprezan.

“Do Kine ima dosta. Treba da se dobro pripremimo, da dobro treniramo i da atmosfera bude dobra. Sama činjenica da smo tamo je ogroman uspjeh za ovu malu državu, tako da šta god budemo uradili tamo, utakmicu po utakmicu, treba da budemo zadovoljni”.

U španskoj ACB ligi je mnogo i Brazilaca, a Radončić vjeruje kako crveni mogu da dobiju i Brazilce, ali i selekciju Novog Zelanda.

“Mislim da možemo da dobijemo i Novi Zeland i da sa Grčkom možemo da se pokoljemo. Očekujem jednu egal utakmicu i nadam se da ćemo moći da pobijedimo. Oni su ekipa koja igra dosta brzo, poznajem tri-četiri igrača znam kakvu igru vole i mislim da ćemo to moći da zaustavimo”.

Grčka nas, kaže bivši član Real Madrida, neće lako savladati.

“Mi imamo kvalitetnu reprezentaciju i ne mogu da kažem će doći Grčka da nas razvali. Ova ekipa ima dovoljan kvalitet da parira jednoj Grčkoj koja dolazi sa najboljim igračem na svijetu”, zaključio je Radončić.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *