Mulalić: Golman nije znao ni imena saigrača, prije sedam dana smo imali sedam igrača u klubu!

ss yt

Sama činjenica da su danas istrčali na teren, za igrače i stručni štab Rudara je veliki uspjeh. Dvostruki šampion države zbog teške finansijske situacije nije znao ni da li će učestvovati u prvenstvu, a protiv umorne Budućnosti je odigrao dobru utakmicu. imao i šansu da kod 1:0 za plavo-bijele stignu do izjednačenja, ali su na kraju poraženi sa 2:0.

“Šest i po dana smo zajedno”, kaže uz smijeh trener Rudara Edis Mulalić za RTCGte dodaje:

“Prekjuče smo se svi skupili. Prekjuče nam je došao golman, danas mislim da nije ni znao sva imena igrača. Momcima nemam šta da prigovorim. Mislim da je bitno da imamo neki temelj za dalje. Nijednu utakmicu ni sa kim nijesmo odigrali, ni na treningu nijesmo maksimalno opteretili igrače jer nas je čekalo prvo kolo”.

Na opasku novinara Vlada Jovićevića da je Rudar jedini tim u Crnoj Gori koji ima pozitivan skor sa Budućnosti, Mulalić kaže:

“Nijesam to znao, nijesam imao vremena da to ispratim i bio sam fokusiran na ekipu, da ličimo na nešto. Prije sedam dana sam zatekao sedam igrača u svlačionici i u hodu smo skupljali igrače, koliko je budžet dozvoljavao i koji su igrači bili na raspolaganju”.

“Teška je situacija i dalje. Mi se borimo i ja sam dužnik Rudaru”, rekao je Mulalić, dodavši da je “kao neka stvar” napustio Pljevljake zimus.

foto: Screenshot, YouTube

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *