Budućnost potpisala Luku Žugića

Nakon što su doveli četiri pojačanja, Budućnost Voli ozvaničila je i peto, za budućnost. Novi član kluba iz Njegoševog parka je talentovani bek šuter Luka Žugić.

“Košarkom sam počeo da se bavim sa osam godina i već deset godina je dio moje svakodnevice. Taj sam sport volio i prije nego što sam počeo da ga treniram i iz početne privrženosti sportu su se godinama, razvili osjećaji odgovornost i discipline: kako prema košarci, tako i prema timu, ali i samom sebi. Stoga i u predstojećem periodu vidim sebe kako unapređujem te osobine, doprinoseći mom novom timu –  Budućnost Voliju, što za mene predstavlja krunu dosadašnjeg bavljenja ovim sportom”.

“U mom svijetu, igrati za  Budućnost Voli, u svom gradu, predstavlja ostvarenje jednog sna i motivaciju da od sebe dam i više od onoga što znam da mogu. Zahvalan sam Budućnost Voliju na pruženoj prilici, i mogu da obećam da ću dati sve od sebe da istu opravdam. Vidim za sebe veliku šansu, imajući u vidu rad sa mladim selekcijama, kakav se realizuje u Budućnot Voliju i Studentskom centru”, kazao je igrač rođen 2000. godine.

Predsjednik Budućnost Volija Dragan Bokan je izjavio da će klub pomoći Žugiću da ostvari svoj puni potencijal.

„Budućnost Voli nastavlja sa pružanjem šansi našim  mladim i perspektivnim igračima. U Luki vidimo nekog ko je tu šansu u potpunosti zaslužio. Naša je velika želja i obaveza da u narednim sezonama Luka Žugić ostvari svoj puni potencijal, da Budućnost Voli da krila ovom mladom talentovanom momku, koji je bio najbolji strijelac Final foura za juniore koji je održan u našoj sali u Kokotima, u kojoj realizujemo rad sa mladim selekcijama.”

“Pored ozbiljnih pojačanja prethodnih dana, potpisivanje ugovora sa našim, crnogorskim dječacima je nešto čemu dajemo poseban značaj i čemu uvijek pristupamo sa emocijama i neskrivenim ponosom”, izjavio je predsjednik Budućnost Volija

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *