Zvanično: Faruk Hadžibegić selektor fudbalske reprezentacije!

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore imenovao je Faruka Hadžibegića za selektora „A” reprezentacije Crne Gore. Novi selektor izabran je jednoglasnom odlukom članova IO i sa njim će biti potpisan ugovor do kraja sljedeće godine.

Hadžibegić će sjuta potpisati ugovor, nakon čega će biti predstavljen na konferenciji za novinare zakazanoj za 13 časova u Kući fudbala.

Prva akcija bosanskog trenera očekuje u septembru kada će naša najbolja selekcija odigrati dvije utakmice u Podgorici – prijateljski duel sa Mađarskom i meč kvalifikacija za plasman na UEFA EURO 2020 protiv reprezentacije Češke.

Hadžibegić je krajem aprila napustio francuski Red Star, koji je ispao u treću ligu. Vodio je francuske i turske klubove poput SochauxaDijonaValenciennesGaziantepspor, ali kratko i španski Betis i reprezentaciju Bosne i Hercegovine još 1999.godine.

Izvršni odbor je na današnjoj sjednici donio odluku o izgradnji nove tribine na glavnom terenu trening kampa FSCG i rekonstrukciji postojećih svlačionica. Realizacijom ovog projekta stvoriće se uslovi da se na Trening kampu FSCG odigravaju kvalifikacione utakmice mlađih i ženskih reprezentativnih selekcija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *