Sutjeska večeras dočekuje APOEL: Grad živi za ove dvije utakmice

fscg

Još jedna magična noć sprema se u Nikšiću. Grad šampiona, kako je dugo stajalo na bilbordu na ulazu u Nikšić, ponovo živi fudbal, a kraj Bistrice stiže kiparski šampion i ne tako davno četvrtfinalista Lige šampiona, APOEL.

Niko više ne može da zabrani Nikšićanima da vjeruju, nakon rušenja Slovana ni APOEL se ne čini nemogućom misijom, a trener Sutjeske Nikola Rakojević obećava jedno:

“I u ovoj utakmici ćemo izaći sa jednom devizom da damo svoj maksimum, da vjerujemo u ono što radimo i da to donosi rezultat. Ako bude energija na stadionu kao što je bila onaj dan protiv Slovana, onda je to nešto zašta se stvarno vrijedi potruditi, jer nevjerovatno je koliko nam je publika dala snage i sa jedne i sa druge strane. Odjednom se u ovom gradu sve promijenilo i živi se za ove dvije utakmice protiv APOEL-a. Pokušaćemo da to opravdamo i bez obzira što je ovo tek pripremni period imamo dovoljno snage da uradimo tako nešto”, rekao je na jučerašnjoj konferenciji za novinare popularni Peco, prenosi onogost.me.

Kiparski i slovački šampion nemaju sličnosti, kaže vezista Branislav Janković, dodajući da njegov tim čeka još teži dvomeč.

„APOEL i Slovan su skroz različite ekipe, Slovan je dosta ofanzivnija ekipa koja traži gol više, dok je APOEL  dosta opreznija ekipa i mislim da će biti dosta teži dvomeč i Imaćemo manje prostora za stvaranje šansi. Dosta su defanzivniji i mislim da ćemo imati prostora da pokažemo da možemo da držimo loptu u svom posjedu, što zaista želimo”.

Meč na Gradskom stadionu počinje u 20:15 časova.

foto: FSCG

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *