Problemi u Budućnosti, Vukotić otišao bez znanja Brnovića: Neko mora da odgovara!

fk buducnost

Trijumf nad Partizanom u pripremnom meču ohrabrio je navijače Budućnosti pred početak nove sezone i izazove u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ipak, da nije sve idealno u klubu pokazuje transfer Milana Vukotića. Mladi fudbaler novi je igrač Iskre, alije, a transfer je napravljen bez znanja šefa stručnog štaba Branka Brnovića.

“Napravilo se nešto iza mojih leđa i neko u klubu mora da odgovara za to – da li ja, ili neko ko mu je dozvolio da ode, vidjećemo. Ali, moraće da se odgovara zbog toga što je igrač mimo mog znanja napustio klub. Vukotić je bio na spisku za pripreme, računao sam na njega, a on je otišao i nikoga nije pitao. Ovo je Budućnost, klub koji mora da se poštuje, a ne da se ovako nešto događa. Ponavljam, neko mora da odgovara”, rekao je Brnović za “TV Vijesti“.

[wp_ad_camp_1]

On je rekao da su Bakić i Terzić bili blizu odlaska…

“Obojica su željeli da idu u Lješkopolje i Kom, ne znam na čiji nagovor. Rekao sam im – ‘ako mislite da treba da idete iz Budućnosti, a ja sam taj koji voli mlade igrače, onda…’ Oni treba se se nametnu, da me ubijede da zaslužuju šansu, na njima je, a ja ću im sa velikim zadovoljstvom dati šansu. Dobili su je protiv Partizana i iskoristili je. Imamo Bojovića, Mrvaljevića, Strikovića”, kazao je Brnović.

Bivši selektor reprezentacije Crne Gore dodao je i kako će klub pokušati da angažuje još jednog defanzivca.

“Ne treba gomilati igrače, može da dođe do nekog nezadovoljstva, mada ga nije bilo prošle sezone. Još jedan defanzivac i to je to, nadam se da ćemo riješiti narednih dana”, zaključio je Brnović.

foto: FK Buducnost

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *