Roganović: Zadovoljni smo pobjedom, uz publiku do Evropskog prvenstva!

bojana mentovic cgsport

Rukometaši Crne Gore ostvarili su cilj u Danskoj. “Lavovi” su pobijedili neugodna Farska Ostrva sa 24:21, te napravili odličnu uvertiru pred odlučujući meč za plasman na Evropsko prvenstvo.

“Zadovoljni smo sa dva boda. Puno toga možemo i treba da popravimo ukoliko očekujemo pobjedu nad Ukrajinom”, rekao je odmah nakon meča selektor Zoran Roganović.

Farani iako bez zvijezda u timu, nijesu se predavali, konstantno držali priključak i bili priličan problem za naše igrače.

[wp_ad_camp_1]

“Jako teška utakmica danas. Igrali smo u nekom grču, da li zbog važnosti utakmice. Oni trče, bore se 60 minuta. Niko ih nije nadigrao u ovoj grupi tako da ne treba da budemo nešto nezadovoljni. Siguran sam da ćemo u nedjelju odigrati još bolju utakmicu”, dodao je Roganović.

“U situaciji smo da, ako savladamo Ukrajinu u nedjelju, budemo drugi što nam donosi direktan plasman na Evropsko prvenstvo, ali moramo misliti i o grupi na prvenstvu. Nadam se velikoj, ogromnoj podršci sa tribina jer u “Morači” nikada nijesmo izgubili utakmicu. Da se dvorana napuni i da zajedno proslavimo odlazak na Evropsko prvenstvo”, zaključio je selektor.

foto: Bojana Mentović, CGsport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *