Čavor: Dvije najbitnije utakmice; Lasica: Fokusirano kao protiv Danske

Marko Lasica i Stefan Čavor očekuju tešku utakmicu sa Farskim Ostrvima. Senzacionalni remi iz prošle godine poziv je na ozbiljan pristup u sjutrašnjem duelu koji se igra u Danskoj.

“U prvom meču nijesmo odigrali kako treba. Sada moramo mnogo bolje i ozbiljnije. Idemo na pobjedu i da pozitivno dočekamo meč sa Ukrajinom u Podgorici”, rekao je Stefan Čavor.

Umor nakon naporne sezone posebno osjećaju igrači koji igraju u Bundesligi, poput Čavora i Lipovine, čija su se prvenstva završila proteklog vikenda.

[wp_ad_camp_1]

“Ovo su dvije najbitnije utakmice za sve nas, i na individualnom i na ekipnom planu. Sigurno da ćemo dati maksimum. Nadam se da ćemo protiv Farskih Ostrva podijeliti minutažu i odigrali kako treba, a onda protiv Ukrajine da damo sve da budemo drugi u grupi i odemo na Evropsko prvenstvo”, zaključio je Čavor.

Njegov kolega iz reprezentacije Marko Lasica očekuje težak meč, te kaže kako su Farani pokazali da nijesu autsajderi.

[wp_ad_camp_1]

“Neće biti lako, vidjeli smo šta nam se desilo u prvoj utakmici. Smatrali smo ih autsajderima, ali su pokazali da to nijesu. Napravili su probleme Ukrajini, tako da se moramo fokusirati i biti spremni kao protiv Danske”, kaže Lasica.

foto: Bojana Mentović, CGsport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *