Čavor: Dvije najbitnije utakmice; Lasica: Fokusirano kao protiv Danske

Marko Lasica i Stefan Čavor očekuju tešku utakmicu sa Farskim Ostrvima. Senzacionalni remi iz prošle godine poziv je na ozbiljan pristup u sjutrašnjem duelu koji se igra u Danskoj.

“U prvom meču nijesmo odigrali kako treba. Sada moramo mnogo bolje i ozbiljnije. Idemo na pobjedu i da pozitivno dočekamo meč sa Ukrajinom u Podgorici”, rekao je Stefan Čavor.

Umor nakon naporne sezone posebno osjećaju igrači koji igraju u Bundesligi, poput Čavora i Lipovine, čija su se prvenstva završila proteklog vikenda.

“Ovo su dvije najbitnije utakmice za sve nas, i na individualnom i na ekipnom planu. Sigurno da ćemo dati maksimum. Nadam se da ćemo protiv Farskih Ostrva podijeliti minutažu i odigrali kako treba, a onda protiv Ukrajine da damo sve da budemo drugi u grupi i odemo na Evropsko prvenstvo”, zaključio je Čavor.

Njegov kolega iz reprezentacije Marko Lasica očekuje težak meč, te kaže kako su Farani pokazali da nijesu autsajderi.

“Neće biti lako, vidjeli smo šta nam se desilo u prvoj utakmici. Smatrali smo ih autsajderima, ali su pokazali da to nijesu. Napravili su probleme Ukrajini, tako da se moramo fokusirati i biti spremni kao protiv Danske”, kaže Lasica.

foto: Bojana Mentović, CGsport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.