Vaso Bakočević dobio protivnika za Megdan!

vaso bakocevic ksw

Vaso Bakočević dobio je ime protivnika za svoj nastup na eventu Megdan promocije 27. juna. Crnogorski borac boriće se sa Ukrajince Maximom Sorokom!

Soroka ima 32 godine, i 27 borbi iza sebe. Do sada je ubilježio 13 pobjeda i 14 poraza, a četiri posljednja meča je izgubio.

Iza našeg borca je 56 okršaja, a u posljednjih 12 je slavio 11 puta.

Zanimljivo, borba će se održati u srednjoj kategoriji do 84 kilograma, što nije Vasova prirodna kategorija.

On će se 12 dana prije nastupa na Megdanu boriti na eventu FEN organizacije.

View this post on Instagram

27 jun 2019 @megdan.fighting Sremska,Mitrovica Vs Maxim Soroka (Russia) Srednja kategorija (84kg) 12 dana nakon moje borbe u Poljsku vraćam se u Megdanov ring.Nakon osvajanja pojasa u kategoriji do 70kg i dvije pobjede na 77kg ovo će biti moj debi na Megdanu u 84kg.Inače u toj kategoriji sam i dalje neporažen (13-0) i rangiran sam #1 na Balkanu (@ilkemma na 5 mjestu jebi jokera majmuna🤣) Koliko god smiješno zvučalo to je tako pa možete da svirate do sutra da sam debeli lijeni prasac i da mi se ne daju skidat kila 🤣 al morate da razumijete da imam 2 borbe u mjesec dana i da ne želim da riknem od skidanja i nemam ni blizu performans kakav bi trebao…ma sta vam objasnjavam koji kurac,ko vas jebe… Protivnik je Maxim Soroka,iskusni borac iz Rusije sa blizu 30 profi mečeva i mnogo sambo borbi kao i svi ruski borci…al koga boli kurac…plan je jedostavan,uspavati ga sto brze to bolje i onda pravac na more 🤣😎 Nemojte da mi ostavljate debilne komentare nego svi na #gigstix kupite karte,smjestite te debele guzice i uzivajte. #teampsycho #crnagora🇲🇪 #psychoclown #nemojtedamiglumitemamu

A post shared by Vaso "Psychopath" Bakocevic (@vaso_psycho) on

foto: KSW

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *