Blažo Milić: Da klubu vratimo sjaj starih dana i da doživimo dio nekadašnje atmosfere

odbojka.me

Odbojkaši Budućnost Capital Plaze i Budve igraće finale plej-ofa za šampiona države.

Blažo Milić, srednji bloker Budućnosti Capital Plaze i naše seniorske reprezentacije ističe da je ekipi Budućnosti veliki motiv što će igrati finale plej ofa.

“Suvišno je reći kakav nam motiv finale daje. Nadam se da ćemo se približiti svojim gornjim granicama i samim tim doći u poziciju da u finalu klubu vratimo sjaj koji ga je krasio u danima stare slave. Protivnik, ekipa Budve je veoma jaka i biće nam veoma teško, ali samim tim eventualna pobjeda bi bila još slađa”, kazao je Milić.

“Naš cilj je bio da ove godine igramo makar jedno finale, ali niko ne želi biti drugi i daćemo sve od sebe da sezonu krunišemo na najljepši mogući način”, dodao je on.

Milić se nada i pomoći navijača u finalnim utakmicama.

“Nikad nije bilo bolje vrijeme da pozovemo navijače da nam daju podršku i budu naš sedmi igrač. Znamo kakvo je navijanje protiv Budvana bilo u onim istorijskim mečevima sa početka 2000-ih. Mi bi bili presrećni da u ovom finalu doživimo makar mali dio te astmosfere i da Podgorica i Budva opet budu poprišta odbojkaškog spektakla”, zaključio je Milić.

Finalna serija prvenstva između Budve i Budućnost Capital Plaze startovaće 13. aprila.

foto: odbojka.me

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *