Iz Zabjela u najbolju evropsku MMA promociju: Janičić potpisao za KSW!

milos janicic ugovor

Crnogorski MMA borac Miloš Janičić potpisao je ugovor na četiri borbe za najbolju evropsku MMA organizaciju, poljski KSW.

Član MMA tima Zabjelo proteklog vikenda savladao je Zorana Đođa na Megdan 4 eventu u Novom Sadu, što mu je bila deseta pobjeda u nizu. Nagrada je stigla u vidu ugovora sa KSW, koji je postao svjetski poznat po fantastičnoj produkciji i odličnim borbama.

Takođe, Janičić će promijeniti i klub, pa će trenirati u UFD timu iz Dizeldorfa. Član ovog tima je i ponajbolji borac svijeta van UFC-a ili Bellatora, te KSW šampion Roberto Soldić.

“Već neko vrijeme smo bili u kontaktu sa Ivanom Dijakovićem, vlasnikom UFD-a. Čak i prije samog Megdana smo se dogovorili za KSW, a s obzirom da je riječ o veoma jakoj promociji, logično je da mu je potrebno nešto bolje i jače za sparinge i treninge. Miloš će se dakle za KSW mečeve pripremati u Dizeldorfu”, rekao je za CGsport.me vlasnik MMA tima Zabjelo Alen Džankić.

Janičić u karijeri ima 11-2 skor, a zasad nije poznato kada će debitovati u organizaciji za koju je nastupao i naš Vaso Bakočević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *